Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Kantoormeubilair huren?

Wil je als ondernemer flexibel kunnen opschalen of downsized? Overweeg dan eens bureau’s te huren in plaats van ze te kopen. Voor een paar tientjes per werkplek per maand wordt je volledig ontzorgd. Meer werkplekken er bij of juist weer een aantal bureau’s ophalen? Geen enkel probleem. Vraag naar de mogelijkheden.

Van vergadertafel tot zit-sta bureau…

Van kast tot prullenmand…. super hip of traditioneel, er zijn vele diverse stijlen mogelijk. 

Complete inrichting

Voor je kantoor maar ook voor de algemene ruimte en vergaderkamer. 

Direct aan de slag?

Wil je snel van start in je nieuwe kantoor en wil je volledig ontzorgd worden? Huur nu een complete inrichting inclusief zit-sta bureau, bureaustoel en een archiefkast voor een vast laag maandbedrag. 

De ondernemers in onze bedrijfsverzamelgebouwen willen vaak snel schakelen, zo snel mogelijk beginnen en hebben ambities om snel te groeien. Voor die ondernemers is het huren van kantoormeubilair een ideale optie. 

Jelle Drijver

Oprichter, Peper in je Pand

Laatste nieuws:

Buurman in beeld: Mitchell de Mol

In verzamelgebouw de KAN-TOREN, aan de Europalaan 400 in Utrecht vinden we heel veel leuke bedrijven! Een van die bedrijven is Edumara. Zij creëren Virtual Reality (VR) leeromgevingen zodat mensen niet het hele land door hoeven te crossen om ergens in een zaaltje rollenspellen te oefenen. Om dit bedrijf beter te leren kennen nodigde ik oprichter Mitchell de Moll ui om met mij in gesprek te gaan in een aflevering van de Op de Pot Cast. Een podcast met afleveringen die net zo lang duren als de lengte van een gemiddeld toilet bezoek van de gast in die aflevering. De transcriptie van dat gesprek vind je hieronder. Lees of luister en maak kennis met misschien wel jouw nieuwe buurman: Mitchell de Mol.

Zomerborrel Europalaan 100 – 500 6 september

ZOMERBORREL Wanneer? Donderdag 6 september Waar? Europalaan 100 - 500 De voorbereidingen voor de zomerborrel zijn al in volle gang. Uiteraard wordt er voor entertainment gezorgd. The one and only DJ Bram vermaakt ons met de lekkerste tunes. De...

Huurder in beeld: Mud Masters – André Skwortsow

André Skwortsow is ex-marinier en de bedenker, oprichter, drijvende kracht achter het populaire Mud Masters. André huurt via Peper in je Pand de ruimte waarin het hoofdkantoor van Mud Masters is gevestigd. We kwamen elkaar tegen op The Next Web 2018 en gingen in gesprek.

We won’t spam!

Meer weten?

Wil je meer weten of overleggen? Laat je gegevens achter en we nemen zsm contact met je op.