Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

ZOMERBORREL

Wanneer? Donderdag 6 september
Waar? Europalaan 100 – 500

De voorbereidingen voor de zomerborrel zijn al in volle gang. Uiteraard wordt er voor entertainment gezorgd. The one and only DJ Bram vermaakt ons met de lekkerste tunes. De randprogrammering is gratis.
Om de borrel te starten hebben we van 16:00 – 17:00 voor alle bezoekers een gratis drankje!

THE BLACK BOX (16:00 – 18:30)
Een grote vierkante box. Niemand weet wat het is, of wat het kan. Soms knippert er een lampje, soms maakt het geluid. Staan de verschillende zijdes met elkaar in verbinding, of zijn het losse games? Alleen met een uitgebalanceerd team ben jij misschien in staat om de Black Box te kraken. Vorm dus in de aankomende 1,5 week een team en ga de uitdaging aan.

Jeff the Barber (15:00 – 21:00)
Jij wilt toch ook goed voor de dag komen? Barber Jeff zorgt 6 september voor een fresh’n up. In zijn kappersstoel ben je in no-time weer fresh. Ook handig als je je baard bij wilt laten werken. Voor €10,- ben je weer helemaal het mannetje.

Park & Wash demo
Tijdens de zomerborrel introduceren wij met trots Park & Wash.
Park & Wash is het nieuwe autowassen, ZONDER WATER. Tijdens deze demo wordt er een auto grondig van binnen en buiten schoongemaakt. Vanaf 10 september zal Ray van Park & Wash vaker te vinden zijn in de garage van Europalaan 100 – 500.  Nieuwsgierig? Loop langs bij Ray. Meer info: https://www.parkandwash. nl

Park and Wash
www.parkandwash.nl
Wij wassen milieuvriendelijk waterloos en zonder krassen uw auto op locatie.

Silent Disco (vanaf 19:00)
Jij gaat helemaal uit je plaat maar de mensen om je heen begrijpen er helemaal niks van. Genieten van de muziek zonder dat de buren er last van hebben. Dat is silent disco!
De koptelefoons hebben twee kanalen. Op ieder kanaal is er een andere stijl te horen. Voor welk kanaal ga jij?

Foodtruck
Southpark Utrecht is uiteraard ook van de partij. Speciaal voor de zomerborrel wordt de SoP foodtruck geparkeerd. Laat je verassen door de heerlijke gerechten die geserveerd worden uit de foodtruck.