Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Utrecht | Vliegend Hertlaan 4a

Op zoek naar een licht kantoor met grote ramen vlak bij de A12, aan de Ring van Utrecht én binnen 10 minuten bereikbaar vanaf Utrecht Centraal Station? 

Op steenworp afstand van de snelweg vind je dit ruwe bedrijventerrein met een echte urban look en feel. Een ideale plek voor jonge ondernemers en groeiende start-ups! De kantoorruimtes in het pand aan de Vliegend Hertlaan zijn te huur vanaf €445 per maand inclusief servicekosten en glasvezel internet, exclusief BTW. 

Details:

Stad: Utrecht
Afmeting vanaf: ca 20m2
Huur vanaf: € 445 p.m. (inclusief servicekosten) ex BTW
Internet: inclusief (glasvezel)
Adres: Vliegend Hertlaan 4a
Beschikbaar: snel, binnen één maand 

Kantoorkamers vanaf € 445p/mnd incl Servicekosten én glasvezel internet!

 

Vanaf €445 per maand huur je al een eigen kantoorruimte. Volledig in te richten en in te delen naar jouw eigen smaak. Wel zo makkelijk dat de Woonboulevard van Utrecht om de hoek is. 

Op loopafstand vind je verschillende leuke lunch restaurants en koffiebars. Na de lunch wandel je lekker langs het Merwedekanaal voor wat extra beweging.

 

Parkeren

 

Parkeren is gratis langs de weg. Wil je gegarandeerd zijn van een plekje? Dan zijn er mogelijkheden om een plek te huren op 1 minuut lopen vanaf de voordeur.

Ook met het openbaar vervoer is het kantoor goed te bereiken. Met de tram ben je in een kleine 10 minuten op locatie vanaf Utrecht Centraal Station. Ga je liever met de fiets? Pak dan een OV Fiets en rij langs het Merwedekanaal (leuke route!) in minder dan 10 minuten naar Utrecht CS.

Eten, Drinken en vergaderen

Op loopafstand vind je in de omgeving diverse gezellige lunchrestaurants met lekkere sapjes, luxe broodjes en heerlijke koffie. Een prima plek om met collega’s of relaties bij te praten of te netwerken. Zo vind je bijvoorbeeld op 2 minuten loopafstand Restaurant Hout en Hop. In dit gebouw zijn o.a. vergaderzalen en trainingsruimtes te huur. 

Wil je een keer gaan kijken op locatie? Bel ons dan gerust op 030-4200002 om een bezichtiging in te plannen of vraag meer informatie aan via ons contactformulier.

Kantoor huren met tafeltennis tafel