Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Kantoorruimte te huur in Utrecht aan de Kanaalweg 22 (v.a. 20m2)

In dit keurig nette kantoorgebouw in Utrecht bevinden zich 18 kantoorruimtes in diverse afmetingen. Er is o.a. een spreekruimte beschikbaar (kostenloos) én 2 trainingsruimtes (tegen geringe vergoeding). Klanten ontvangen en lunchen kan in de ruime algemene ruimte voorzien van een keuken met kookplaat, afzuiging combi-oven, vaatwasser, koelkasten en vriezer.

Details:

Stad: Utrecht
Afmeting: v.a. circa 20m2
Huur: v.a. €435 p/mnd (inclusief servicekosten)
Internet: Inbegrepen
Pand: Kanaalweg 22

Kantoorruimte mét balkon en keuken.

De ruimte bestaat uit zo’n 6 kamers en een algemene ruimte mét open keuken inclusief grote koelkasten, vrieslades en een inductiekookplaat met afzuiging waar je tussen de middag heerlijk een eitje kan bakken. 2 kamers hebben toegang tot een ruim balkonDe afwerking is keurig netjes. Op ons advies heeft de eigenaar de complete verdieping in 2016 volledig opnieuw geschilderd. De wanden zijn mooi grijs met wit. In het hart van de verdieping is een open plek gecreëerd die dienst doet als algemene ruimte. Hier kan samen worden geluncht en geborreld. Maar leent zich ook uitstekend om bijvoorbeeld ook even met een gast of klant te gaan zitten
Kan-Toren Utrecht

Bereikbaarheid en parkeren

Groot voordeel is dat er bij dit pand diverse parkeerplaatsen zijn inbegrepen! De bereikbaarheid met het OV is prima (met de bus of Tram en dan een paar minuten lopen).  Met de fiets doe je er zo’n 8 a 10 minuten over  vanaf Utrecht Centraal. (Leuke route zo langs het kanaal). 
(Het betreft het pand links op de foto.)

 

Leuke buren!

Op de begane grond bevind zich aan de voorzijde van het pand het bedrijf Trafieq. Op de begane grond onder je zit het hoofdkantoor van Kinderopvang Polly (dus geen kids op deze locatie, alleen kantoor). De eerste etage van het pand wordt verhuurd als bedrijfsverzamelgebouw. Hier vind je uiteenlopene bedrijven die één of twee kamers huren en de faciliteiten delen. Denk o.a. aan Richel Lubbers Architecten, Big Business Publishers, Waterfilm Producties, K2, Dizzy Grizly, In prijs verhoogd, MaatschapWij en het hoofdkantoor van MudMasters!

Kom eens kijken op deze leuke werkplek
en bepaal zelf of jij hier blij van wordt.

Kantoor huren met tafeltennis tafel
Kan-Toren Utrecht

Ik wil graag een bezichtiging plannen!

Past deze kantoorruimte bij jou en je business? En lijkt het je nuttig om eens vrijblijvend te gaan kijken? 

Mijn naam is Jelle Drijver, ik nodig je graag uit om deze leuke locatie eens in het echt te gaan bekijken.  

Like What You See?