Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Leuke Kantoorruimte te huur in Utrecht v.a. 20 m2 aan de Kanaalweg 22

Op het Merwedekanaal in Utrecht wordt niet alleen hard gewerkt in de vele roeiboten die voorbij komen, er wordt ook hard gewerkt in het pand op nummer 22. Op de 1e verdieping realiseert Peper in je Pand een bruisend bedrijfsverzamelgebouw.

Details:

Stad: Utrecht
Afmeting: Kantoorkamers v.a. 20m2
Huur: v.a. €430 (inclusief servicekosten)
Internet: Snel! (inbegrepen)
Pand: Kanaalweg 22

Kantoor huren in Utrecht vanaf 20m2

Met 10 units variĆ«rend van 20 tot 90 vierkante meter leent dit pand zich er uitstekend voor om diverse ondernemers bij elkaar te brengen. Peper in je Pand realiseerde al eerder zeer succesvol een bedrijfsverzamelgebouw in het Lomanhuis dat op een steenworp afstand ligt van dit pand. Het Lomanhuis zat binnen 2 jaar vol waarna wij verder zijn gaan kijken naar andere panden in de omgeving waar we net zo’n goede sfeer kunnen creeren voor de huurders. Het grote verschil zit hem in de schaal en de professionelere uitstraling.

Met 10 kamers is dit bedrijfsverzamelgebouw een stuk gemoedelijker en kleinschaliger. Dit belooft meer contact en synergie met de huurders onderling. Daarnaast is de afwerking van een hoger niveau. Op ons advies heeft de eigenaar de complete verdieping volledig opnieuw geschilderd. De wanden die voorheen geel en roze waren zijn nu mooi grijs met wit. Keurig netjes is het geworden. In het hart van de verdieping is een open plek gecreƫerd die dienst doet als algemene ruimte. Hier kan samen worden geluncht en geborreld. Maar leent zich ook uitstekend om bijvoorbeeld ook even met een gast of klant te gaan zitten

Kan-Toren Utrecht

De kantoor kamers:

De huurprijs
De huurprijs van een kamer van circa 20m2 kost €430 inclusief servicekosten en internet. Om dit gebouw representatief, netjes en schoon te houden (en om jou te ontlasten) wordt een schoonmaker ingezet.

Snel internet
Wij begrijpen dat internet naast water en licht tot de basis behoeften behoort. Dit wordt dan ook centraal voor je geregeld.

Lunch & Koffie
Op loopafstand ligt Southpark. Een gezellige lunchroom / koffiebar. De vriendelijke bediening bereid heerlijke broodjes. Een ideale plek om met collega’s en klanten af te spreken.

 

Beter een goede buur...

Op de begane grond bevind zich het bedrijf Trafieq en aan de achterzijde het hoofdkantoor van Kinderopvang Polly (dus geen kids op locatie). Naast bedrijfsverzamelgebouw Kanaalweg 22 ligt enerzijds een woonhuis en aan de andere kant Mobach Keramiek, al jaren een begrip in Utrecht. Uiteraard organiseert Peper in je Pand ook in dit bedrijfsverzamelgebouw borrels waarbij ook de buren worden uitgenodigd om zo elkaar te leren kennen en waar mogelijk te versterken.

Kom eens kijken op deze leuke werkplek
en bepaal zelf of jij hier blij van wordt.

Kantoor huren met tafeltennis tafel
Kan-Toren Utrecht

Ik wil graag een bezichtiging plannen!

  • 9 minuten vanaf bushalte bij CS
  • Parkeerplaatsen
  • Huurprijs: v.a. €420 incl Servicekosten.(Gas/Water/Licht/Internet/Schoonmaak)
  • 18 kamers / units
  • Ruime keuken incl. kookplaat, afzuiging, koelkasten, combi-oven e.d.
  • Lunchroom / koffiebar Soputhpark op enkele minuten lopen 

Past deze kantoorruimte bij jou en je business? En lijkt het je nuttig om eens vrijblijvend te gaan kijken?
Plan dan nu vrijblijvend een bezichtiging.

Like What You See?