Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Gerenoveerd Rijksmonument te huur in Utrecht

Met trots mogen we zeggen dat we dit ongelooflijk mooie monumentale pand in de verhuur hebben gekregen. Dit rijksmonument wordt ‘as we speak’ volledig gerenoveerd onder leiding van Kist Hustinx Architecten.  Je ziet het met de dag mooier worden. Verschillende ondernemers trotseerden reeds het stof en de hard werkende bouwvakkers om vast een kijkje te nemen. Stuk voor stuk werden ze op slag verliefd en binnen no-time zijn dan ook alle losse kamers nu reeds verhuurd. Het enige dat nu nog beschikbaar is, is de waan-zin-ig mooie zolder van circa 200m2.

Denk aan: uitzicht op de Dom, 2 vlieringen waar je diverse werkplekken kwijt kan, een git zwarte eigen keuken, eigen toilet, mogelijkheid om vergaderkamers te creeeren achter glas. Stoere moderne materialen gecombineerd met authentieke houden balken. Een unieke plek in Utrecht!

Het pand staat in de binnenstad van Utrecht aan de Brigittenstraat 22. Op steenworp afstand van het gezellige park Lepelenburg en de mooie singel (gracht). Ideaal om tussen de middag te wandelen, na het werk even hard te lopen of op vrijdags te borrelen en BBQ-en.

 

Brigittenstraat Monumentaal kantoor te huur Utrecht
Brigittenstraat Monumentaal kantoor te huur Utrecht

Plattegronden:

 

 

Echt een prachtig pand. Grotendeels te danken aan het werk van Kist Hustinx Architecten en alle mannen die er nu nog dagelijks keihard werken om de puntjes op de i te zetten.

De verwachte oplevering is 1 oktober 2017. Mijn inschatting is dat het volledige pand tegen die tijd verhuurd zal zijn [edit 16 augustus: de begane grond en de 1e etage zijn reeds volledig verhuurd]. Dus ben je nieuwsgierig? Wil je meer info? Gewoon al vast een keer kijken? Let me know. Bel‬ 06-19900000 / 030-4200000. Of gebruik ons contactformulier.

Brigittenstraat Monumentaal kantoor te huur Utrecht

Kantoor kamers te huur

Er is gekozen voor een bedrijfsverzamel concept met de volgende kamers:

 

Begane Grond:

  • 1 x ca 32 m2 Beschikbaar!
  • 1 x 80 m2 Bestaande uit:
    aaneengeschakeld 30 + 30 + 20 (met en-suite deuren en openslaande deuren afsluitbaar én schuifpui naar de tuin) (verhuurd)

 

 

1e Etage

  • 1x 20m2, (verhuurd)
  • 3 x 30 m2 één beschikbaar! (2 verhuurd)

Zolder

  • Prachtige hoge zolder van circa 200m2 met uitzicht op de Dom… (met eigen opgang)