Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Smart Business Park

Huur jij binnenkort een gemeubileerde kantoorruimte op het Smart Business Park in Utrecht? 

In dit gebied aan de Kanaalweg vind diverse kantoorvilla’s die allemaal beschikken over kamers vanaf 20 vierkante meter. Deze kantoorruimtes zijn te huur vanaf €250 per maand inclusief servicekosten, exclusief BTW. Deze ruimtes zijn beschikbaar tot in ieder geval eind maart 2020, en waarschijnlijk nog  langer.

Details:

Stad: Utrecht
Afmeting vanaf: 20m2
Huur vanaf: €250 p.mnd (inclusief servicekosten)
Internet: niet inbegrepen (zelf regelen of delen met je buren)
Locatie: Smart Business Parc
Adres: Kanaalweg 16
Beschikbaar tot: 30-06-2020 (wellicht langer)

Kantoorkamers vanaf €250 p/mnd incl Servicekosten én gemeubileerd!

Vanaf €250 per maand huur je al een eigen kantoorruimte. Dus geen werkplek maar echt je eigen kamer met een deur die op slot kan. Elke kamer is voorzien van ramen die open kunnen, sommige kamers hebben een airco. De genoemde huurprijs is exclusief BTW en inclusief servicekosten. Je hoeft alleen zelf nog maar een internet abonnement af te sluiten (of in overleg met je buren de kosten delen en inloggen op hun wifi).

Kan-Toren Utrecht

Parkeren

Bezoekers kunnen gratis parkeren op de bezoekersparkeerplaatsen. Huurders dienen een parkeerplek te huren. De kosten voor een parkeerplaats liggen hier op €500 per jaar excl BTW. Er zijn bushaltes en tramhaltes op loopafstand en met een OV Fiets fiets je langs het Merwedekanaal (leuke route!) in minder dan 10 minuten naar Station Utrecht Centraal.

Eten, Drinken en vergaderen

Op loopafstand vind je in de omgeving diverse gezellige lunchrestaurants met uitstekende sapjes, goede broodjes en fantastische koffie. Een ideale plek om met collega’s of relaties even te gaan zitten / kletsen / lunchen vind je bijvoorbeeld op 5 minuten lopen bij Restaurant Southpark (zie foto). In gebouw A4 is een vergaderzaal / trainingsruimte te huur. Huurders van het Smart Business Parc krijgen een korting.

Wil je een keer gaan kijken op locatie? Bel ons dan gerust op 030-4200003 om een bezichtiging in te plannen of vraag meer informatie aan via ons contactformulier.

Of klik hier en kies live in onze agenda een vrij moment waarop een bezichtiging jou goed uit zou komen.

Kantoor huren met tafeltennis tafel