Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Kantoorruimte in Utrecht ca 900 m2 langs de A2 met vergaderruimtes en parkeerdek (deelverhuur bespreekbaar).

Vanuit je kantoor kijk je uit op de A2. Het nieuwe treinstation: Leidsche Rijn ligt op loopafstand (net als het nieuwe winkelcentrum dat medio 2018 wordt geopend). Je auto parkeer je op het ruime parkeerdek. De bushalte is letterlijk voor de deur. Deze keurig nette kantoorruimte is per direct beschikbaar en voorzien spreekkamers, toiletten, pantry, ramen die open kunnen inclusief leuke onderburen! Waaronder: Dutch Network Group (bekend van MKBServicedesk.nl en De Zaak), No9, BigDash.

Details:

Stad: Utrecht
Afmeting: 450 m2 (deelhuur bespreekbaar)
Huur indicatie: €3500,- p.mnd (incl. servicekosten, excl. electra)
Adres: Reactorweg 9a

Kantoor inclusief bruine kroeg! (De droom van elke ondernemer)

Inpandig is een bruine kroeg (!) waar geluncht en natuurlijk geborreld kan worden. Ook is dit een leuke plek om in een informele setting met je klanten af te spreken.

Kan-Toren Utrecht

Nette Kantoortuin

Er ligt reeds nette vloerbedekking. De twee aangrenzende spreekkamers zijn voorzien van glazen wanden. (Tevens is er een gedeelde grotere presentatieruimte + nog een gedeelde spreekkamer)

Presentaties, trainingen, events, opnames

Binnen dit pand is een grote hoge studio ruimte die zich uitstekend leent voor presentaties, trainingen en events met klanten. Op de andere dagen wordt deze ruimte gebruikt om tegen elkaar en andere huurders te tafeltennissen en als break-out room.

Leuke (onder) buren

Op de begane grond is het bedrijf zijn gevestigd: No9, BigDash en Dutch Network Group gevestigd (bekend van o.a. MKBServicedesk.nl en De Zaak), Laatst genoemde is het bedrijf van Willem Overbosch. Auteur van het Managementboek: Top Trends voor Ondernemers. Bekijk hier het interview van Jelle Drijver (oprichter Peper in je Pand) met hem over dit boek.

Uitstekend bereikbaar!

Dit kantoor ligt naast de A2, naast een trein station (1 stop vanaf Utrecht Centraal) en er is een bushalte voor de deur. Voor de mensen die met de auto komen is er ruime parkeergelegenheid op het parkeerdek aan de achterkant.

Like What You See?