Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Leuke betaalbare kantoorkamers in Hilversum
vanaf 20m2!

Wil jij werken op een plek waar Michael Jackson, Elton John, The Rolling Stones en andere grote muziekhelden ooit nog hebben gestaan? Kom dan eens kijken naar een kantoorruimte in “SOUNDS”. Een bedrijfsverzamelgebouw in de Wisseloordstudio’s. Ooit opgericht door Phillips in 1978 toen zij nog een platenmaatschappij hadden. Het is heel representatief, mooi gelegen tussen de bomen én ook nog eens zeer betaalbaar!

Details:

Stad: Hilversum
Afmetingen units: 20m2 tot 88m2
Huur: v.a. €365 p.mnd (incl. servicekosten!)
Internet: zelf afsluiten
Pand: SOUNDS
Adres: Mozartlaan 27

Nette kantoorkamers

Nette kantoorkamers op een gang met leuke en inspirerende ondernemers. In deze voormalige wisseloord studio’s betaal je voor een kamer waar je met 1 a 2 personen prima kunt werken slechts €365,- per maand inclusief servicekosten! Deze €365,- per maand is exclusief BTW.

Kan-Toren Utrecht

Kantoorruimtes in diverse afmetingen

Elke kantoorruimte aan de Mozartlaan 27 in Hilversum wordt opgeleverd in zeer nette staat. Dit betekent dat de huidige vloer- en plafond netjes is afgewerkt. Er is een alarm in de algemene ruimte, er zijn diverse kabelgoten met aansluitpunten voor het internet (deze moet je wel zelf patchen/aansluiten). Uiteraard zijn er meerdere toiletten aanwezig en beschikt het pand over een pantry. Het pand beschikt ook over een vergaderruimte.

Parkeren en bereikbaarheid

Er is altijd plek om je auto te parkeren op het terrein. De kosten van een parkeerplaats is bij de huur inbegrepen. Er is ook ruimte voor bezoekers om de auto op het terrein te parkeren. Het pand is vanaf de A27 en A1 goed te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is het gemakkelijk te bereiken. Mensen kunnen uitstappen op de Wisseloordlaan of de Borneolaan.

 

Kantoor huren met tafeltennis tafel

Like What You See?