Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Leuke betaalbare kantoorkamers in Hilversum
vanaf 20m2!

Wil jij werken op een plek waar Michael Jackson, Elton John, The Rolling Stones en andere grootheden ooit nog hebben gestaan? Kom dan eens kijken naar een kantoorruimte in “SOUNDS”. Een bedrijfsverzamelgebouw in de Wisseloordstudio’s. Ooit opgericht door Phillips in de tijd dat zij nog een platenmaatschappij hadden. Het is heel representatief, mooi gelegen tussen de bomen én ook nog eens zeer betaalbaar!

Details:

Stad: Hilversum
Afmetingen units: 20m2 tot 88m2
Huur: v.a. €365 p.mnd (incl. servicekosten!)
Internet: zelf afsluiten
Pand: SOUNDS
Adres: Mozartlaan 25

Nette kantoorkamers

Nette kantoorkamers op een gang met leuke andere ondernemers. In de ze voormalige wisseloord studio’s betaal je voor een kamer waar je met 1 a 2 personen prima kunt werken slechts €365,- per maand inclusief servicekosten! (excl BTW)

Kan-Toren Utrecht

Kantoorruimtes in diverse afmetingen

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Mozartlaan 25 in Hilversum wordt de kantoorunit opgeleverd in de huidige nette staat inclusief huidige vloer- en plafondafwerking, alarm in de algemene ruimte, kabelgoten met aansluitpunten voor het internet (wel zelf aansluiten/patchen). Uiteraard zijn er toiletten en een pantry. Daarnaast beschikt het pand over vergaderruimte.

Parkeren en bereikbaarheid

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het gebruik hiervan is bij de huur inbegrepen. Ook bezoekers kunnen gewoon parkeren. Zowel vanaf de A1 als vanaf de A27 is dit kantoor goed te bereiken. Mensen die met het openbaar vervoer komen kunnen uitstappen op de Wisseloordlaan of de Borneolaan.

Kantoor huren met tafeltennis tafel

Like What You See?