Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]
Bedrijfsverzamelgebouw Utrecht de Kan-Toren header

Leuke betaalbare kantoorkamers in Utrecht
vanaf 20m2!

De Kan-Toren bevindt zich op de 6e etage van het pand aan de Europalaan 400 in Utrecht. Wil jij ondernemen in een omgeving met leuke ambitieuze buren waarmee je in de algemene ruimte gezellig kunt tafeltennissen tussen de bedrijven door? Kom dan zeker eens langs voor een bezichtiging. Groot voordeel van deze locatie: Het is heel representatief én zeer betaalbaar!

Details:

Stad: Utrecht
Afmetingen units: 20m2 tot 225m2
Huur: v.a. €440 p.mnd (incl. servicekosten!)
Internet: Glasvezel (inclusief!)
Pand: Kan-Toren
Adres: Europalaan 400

Keurige kantoorkamers

Keurige kantoorkamers op een gang met leuke andere ondernemers. Er ligt nette vloerbedekking en de meeste kamers zijn voorzien van een mooie glazen deur. De kantoorkamers zijn voorzien van airco en verwarming. De ramen kunnen lekker open voor meer zuurstof. Glasvezel internet aanwezig en inbegrepen in de zeer lage maandhuur. Zo betaal je voor een kamer van 20m2 slechts €440 excl BTW inclusief servicekosten!

Kan-Toren Utrecht

Kantoorruimtes in diverse afmetingen

Op de plattegrond hiernaast zie je de indeling van de 6e etage van bedrijfsverzamelgebouw de Kan-Toren. Zo krijg je een indruk van de opzet. Hier zie je meteen ook de algemene ruimte in het midden waar huurders elkaar treffen om te lunchen aan de Picknick tafel of de tafeltennistafel. Er zijn kantoren in diverse afmetingen variërend van 20m2 tot 225m2.

Tafeltennissen met andere ondernemers!

Tussen het harde werken door is het goed om af en toe even wat anders te doen. Dit komt je productiviteit en creativiteit uiteindelijk alleen maar ten goede. Hoe leuk is het dan om met een collega of een van je buren een potje te ping-pongen? Ondertussen klets je bij of deel je kennis. Top!
Kantoor huren met tafeltennis tafel
Ligging Kan-Toren Utrecht

Uitstekend bereikbaar! Pal naast de A12 en Tramhalte voor de deur

De Kan-Toren is uitstekend bereikbaar. Pak de afslag Jaarbeurs vanaf de A12 (bij de nieuwe Van der Valk) en je bent er. Kom je liever met het OV? Of heb je stagiaires/personeel dat met OV komt? Dan biedt de tramhalte voor de deur uitkomst. Deze brengt je in slechts 8 minuten van en naar Utrecht Centraal.

Like What You See?