Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Leuke betaalbare kantoorkamers in Hilversum
vanaf 20m2!

Het oude hoofdkantoor van de TROS is na de fusie omgedoopt tot Bedrijfsverzamelgebouw HilversumEen. Een prachtig pand dat al mooi was maar sinds de renovatie door New Purpose echt een schitterende plek is om je bedrijf te vestigen. De kantoorruimtes die je er kunt huren variëren van 20 vierkante meter tot 110 vierkante meter.

Details:

Stad: Hilversum
Afmetingen units: 20m2 tot 110m2
Huur: v.a. €410 p.mnd (incl. servicekosten!)
Internet: Glasvezel (inclusief!)
Pand: HilversumEen
Adres: Lage Naarderweg 47

Keurige kantoorkamers

Zeer nette kantoorkamers op een gang met leuke andere ondernemers. Er ligt nette vloerbedekking en de meeste kamers zijn voorzien van airco, allemaal hebben ze verwarming. De ramen kunnen lekker open en er is Glasvezel internet aanwezig (inbegrepen in de servicekosten).

Kantoorruimtes in diverse afmetingen

Op de plattegrond hiernaast zie je de indeling van de bedrijfsverzamelgebouw HilversumEen in Hilversum. Zo krijg je een indruk van de opzet. Op de begane grond is er een gezellige algemene ruimte waar je samen kunt lunchen, kunt flexwerken n… borrels kan organiseren 🙂  Er zijn in dit kantoorgebouw kantoren te huur in diverse afmetingen variërend van 20m2 tot 110m2.

Algemene ruimte

Ontvang je gasten in deze representatieve algemene ruimte. Voorzien van WiFi, een vaatwasser, opbergruimte, Nespresso koffie machine (zelf even je cupjes/pads regelen), waterkoker etc. Verder is er één kleinere vergaderkamer voor algemeen gebruik.

Media Park en Treinstation naast de deur

HilversumEen is gelegen naast het Media Park. Kom je met het OV? (Of heb je stagiaires/personeel dat met OV komt?) Dan biedt het treinstation, dat op loopafstand is, uitkomst. Parkeerplaatsen voor de deur zijn te huur voor €600 per jaar. In de omgeving kan je gratis parkeren.

Like What You See?