Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Leuke kantoorkamers in prachtig pand in Hilversum.

In de wijk “Trompenberg”, één van de oudere zeer representatieve villaparken van Hilversum, komt deze representatieve speelse kantoorruimte beschikbaar. “Trompenberg” kent voornamelijk woonbebouwing in het hoge segment en daarnaast, zoals deze kantoorvilla een aantal fraaie kantoorvilla’s.

Details:

Stad: Hilversum
Afmetingen units: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Internet: zelf afsluiten
Pand: Trompenberg
Adres: Van Hengellaan 25

Nette kantoorkamers in prachtige kantoorvilla

Nette kantoorkamers in een van de oude representative villaparken in Hilversum. De kantoorvilla beschikt ook over een zeer riante tuin.

Kan-Toren Utrecht

Kantoorruimtes in diverse afmetingen

Wanneer je besluit het pand te huren aan de Van Hengellaan 25 in Hilversum wordt de kantoorunit opgeleverd in de huidige nette staat inclusief huidige parketvloer- en plafondafwerking, gestucte en geschilderde wanden in de kelder, alarm in de algemene ruimte, een terras aan de tuinzijde, airco, kabelgoten met aansluitpunten voor het internet (wel zelf aansluiten/patchen). Uiteraard zijn er toiletten en een pantry. Daarnaast beschikt het pand over meerdere vergaderruimtes.

Parkeren en bereikbaarheid

Het pand heeft 10 parkeerplaatsen, gelegen op eigen terrein. Het gebruik hiervan is niet bij de huur inbegrepen. De kosten hiervan zijn 600 euro per parkeerplaats, per jaar. Ook bezoekers kunnen gewoon parkeren.

Kantoor huren met tafeltennis tafel

Like What You See?