Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Prachtig statig kantoorpand met ruime tuin

Wij zijn gewoon trots dat we dit prachtige pand mogen verhuren.
U zult gewoon trots zijn als uw bedrijf hier is gevestigd. Wat een unieke locatie in Rotterdam.

 

Details:

Stad: Rotterdam Afmeting: 500m2 Huur: €6042 p.mnd (excl servicekosten) Internet: Glasvezel aansluiting aanwezig Adres: Heemraadsingel 56 Rotterdam

ca 500m2 kantoorruimte

Dit voormalig woonhuis wordt sinds jaren gebruikt als kantoor. Wanneer we door de voordeur naar binnen gaan komen we in de hal met marmeren vloer en wanddelen. Links bevind zich een lange trap die direct toegang geeft tot de 1e en 2e etage. Op de begane grond vinden we links in de hal 2 toiletten met elk een fonteintje en rechts één grote ruimte die middels en-suite deuren is op te splitsen. Via de openslaande deuren loopt u zo de ruime tuin in. Aan het einde van de hal gaat er een trap naar boven en een trap naar het souterrain. In het souterrain vinden we een keuken en daarnaast een grote ruimte die uitstekend dienst doet als lunch / vergader ruimte. Wanneer we naar boven gaan vinden we zowel grote als kleine kamers variërend van ca 12m2 tot ca 80m2. Elke etage is voorzien van een toilet met fontein. De bovenste etage heeft tevens een pantry. Vanuit deze pantry is het dak te bereiken vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de stad. (indien gewenst is hier een dakterras aan te leggen).

Gunstige ligging

Op de plattegrond hiernaast is goed te zien dat dit kantoorgebouw aan de Heemraadsingel goed te bereiken is vanaf de A20 en A13 (links boven in de afbeelding) en ook met de trein, bus en tram. Het Centraal Station van Rotterdam ligt op loopafstand. (Ik heb het persoonlijk getest en deed er zo’n 10 minuten over).

Lunchen we in de Tuin of in het Park?

De openslaande deuren geven toegang tot een terras vanwaar je via een trap de ruime tuin in loopt waar je tot in de middag kunt genieten van de zon. Wil je in de middag van de zon genieten? Steek dan aan de voorzijde de straat over en begeef je je in het park. Parkeren kan voor de deur.  Betaald of op vergunning (deze wordt via de gemeente verstrekt).

Like What You See?