Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Kantoorruimtes te huur aan de Bankastraat in Den Haag

Zit jij straks met jouw bedrijf in dit prachtige statige pand uit 1883? Even uitwaaien op het strand kan al na enkele minuten fietsen terwijl je, als je de andere kant op fietst in een mum van tijd midden in het centrum staat. Een unieke kans in de mooie en gewilde Archipelbuurt. Niet alleen omdat het zo’n mooi plekje is met vergaderruimtes, lunch inbegrepen en parkeermogelijkheden maar om nóg een hele bijzondere reden… Wat dat is lees je verderop op deze pagina.

Details:

Stad: Den-Haag
Afmeting: vanaf circa 20m2
Huur: €700 p.mnd (inclusief servicekosten, lunch, receptie, vergaderruimtes en meer!)
Internet: inbegrepen!
Pand: BankaValley
Adres: Bankastraat 100

Gemeubileerde kantoorkamers v.a. 20m2

Veel van de kantoorkamers zijn voorzien van airco en verwarming. Er ligt nette vloerbedekking. De algemene ruimten worden gesierd door diverse kunstwerken. De ramen kunnen lekker open en internet is in elke kamer aanwezig en inbegrepen in de maandhuur. Kortom: je kan er zo in. Maar dat is nog niet alles…

Kan-Toren Utrecht

Alleen ga je harder, samen kom je verder.

Wat dit pand echt uniek maakt ben jij. Jij niet alleen natuurlijk. Jij en je buren samen. En dan doelen we niet alleen op de mede huurders in dít pand. We doelen ook op de buren in het naastgelegen pand. Daar vind je namelijk Winkelman en Van Hessen, adviesbureau voor marketing en PR. Dit bureau hoort bij de beste PR bureau’s van Nederland volgens de Erasmus Universiteit. Het pand aan de Bankastraat is eigendom van Winkelman & Van Hessen. De lunchruimte wordt gezamenlijk met de buren benut. Een ideale setting om te brainstormen, te netwerken, kennis te delen en opdrachten te scoren die je samen kunt uitvoeren. Samen. Want alleen ga je harder maar samen kom je verder.

Vergaderruimtes en Flexplekken

Of je nou even één op één apart wilt zitten in het souterrain of wilt vergaderen met een grote groep, het kan allemaal. Dit pand beschikt over 2 luxe vergaderruimtes inclusief presentatiemateriaal (beamer, scherm etc). Buiten de lunchtijden leent het souterrain zich uitstekend om even apart te zitten aan een tafel of om even met een goed boek op een bank te ploffen. En is het mooi weer? Dan ga je toch lekker naar buiten in de tuin of op het terras? (overigens vind je daarnaast vele restaurants en barretjes op loopafstand).

Like What You See?