Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Utrecht | Churchilllaan 11 | 17de etage

Op zoek kantoor met een strakke industriële design uitstraling, met misschien wel het mooiste uitzicht van Utrecht? Dan is de Churchilllaan dé locatie voor jou.

Op steenworp afstand van de snelweg vind je deze unieke kantoortoren midden in een levendig winkelcentrum. Pal naast Papendorp en nog geen 10 minuten van Utrecht Centraal. Een ideale plek als je zoekt naar een kantoor die een blijvende indruk achterlaat bij jouw medewerkers en opdrachtgevers. Want dat uitzicht, dat is niet mis vanaf de 17de etage!

De  prijzen van de kantoorruimtes in het pand aan de Churchilllaan zijn op aanvraag. 

Details:

Stad: Utrecht
Afmeting vanaf: ca 30 m2
Huur vanaf: prijs op aanvraag
Internet: inclusief (glasvezel)
Adres: Churchilllaan 11, Utrecht
Beschikbaar: snel, binnen één maand 

Design kantoorkamers met fenomenaal uitzicht.

De kantoorruimtes zijn luxe afgewerkt met design lampen en meubilair op een industriëel canvas met veel daglicht. Wel zo makkelijk dat op de begane grond een winkelcentrum zit, voor dat ene kapotte snoertje van je laptop of dat flesje wijn voor je nieuwe klant.

Op loopafstand vind je verschillende leuke lunch restaurants en koffiebars. Na de lunch wandel je lekker door Park Transwijk voor wat extra beweging.

 

Parkeren

 

Parkeren kan in de overdekte parkeergarage. Wil je gegarandeerd zijn van een plekje? Dan zijn er mogelijkheden om een plek te huren.

Ook met het openbaar vervoer is het kantoor goed te bereiken. Met de tram ben je in een kleine 10 minuten op locatie vanaf Utrecht Centraal Station. Ga je liever met de fiets? Pak dan een OV Fiets en rij in minder dan 10 minuten naar Utrecht CS.

Eten, Drinken en vergaderen

Op loopafstand vind je in de omgeving diverse gezellige lunchrestaurants, of haal een lekker vers gebakken broodje bij “Bakkerij by Alex”. Op zoek naar een externe vergaderplek? Ook dit vind je op steenworp afstand bij Potjevergaderen of het iets verderop gelegen Southpark.

Wil je een keer kijken op locatie? Bel ons dan gerust op 030-4200003  of vraag meer informatie aan via ons contactformulier.

Of klik hier en kies live in onze agenda een vrij moment waarop een bezichtiging jou goed uit zou komen.

Kantoor huren met tafeltennis tafel