Vragen? Bel 030-4200000 of 06-19900000 [email protected]

Utrecht | Atoomweg 63

Op zoek naar een kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw met een indrukwekkende entree, op 5 minuten afstand van de A2 Utrecht – Amsterdam?, 

Op steenworp afstand van de snelweg vind je dit netjes afgewerkte bedrijfsverzamelgebouw met full service concept. Een ideale plek voor jonge ondernemers en groeiende start-ups! De kantoorruimtes in het pand aan de Atoomweg 63 zijn te huur vanaf €495 per maand inclusief servicekosten, koffievoorzieningen en internet, exclusief BTW. 

Details:

Stad: Utrecht
Afmeting vanaf: ca 20m2
Huur vanaf: € 495 p.m. (inclusief servicekosten) ex BTW
Internet: inclusief 
Adres: Atoomweg 63
Beschikbaar: snel, binnen één maand 

Kantoorkamers vanaf € 495p/mnd incl Servicekosten, koffie én internet!

 

Vanaf €495 per maand huur je al een eigen kantoorruimte. Volledig in te richten en in te delen naar jouw eigen smaak, maar met netjes afgewerkte representatieve algemene ruimtes, zoals het groene entree. 

Direct aan het pand zit het bruisende Vineyard restaurant waar je zo kunt aanschuiven voor een heerlijke lunch of je potentiële klant kan verwennen met een luxe borrel. 

 

Parkeren

 

Parkeren rond het pand is gratis. Wil je gegarandeerd zijn van een plekje? Dan zijn er mogelijkheden om een plek te huren.

Ook met het openbaar vervoer is het kantoor goed te bereiken. Met de bus ben je met 5 minuten op de dichtsbijzijnde halte en dan is het nog een gezonde 5 minuten lopen naar kantoor. 

Eten, Drinken en vergaderen

Direct aan het pand gelegen vind het sfeervulle Vineyard restaurant. Een prima plek om met collega’s of relaties bij te praten of te netwerken. In dit gebouw zijn o.a. vergaderzalen en trainingsruimtes te huur. 

Wil je een keer gaan kijken op locatie? Bel ons dan gerust op 030-4200003 om een bezichtiging in te plannen of vraag meer informatie aan via ons contactformulier.

Of klik hier en kies live in onze agenda een vrij moment waarop een bezichtiging jou goed uit zou komen.

Kantoor huren met tafeltennis tafel